Over ons

Jouw specialist in kozijnen

Framenzo is al vele jaren onverslaanbaar in het leveren en monteren van Schüco kozijnen. Wij ontzorgen onze klanten altijd door eerlijk advies die hen beschermd voor onnodige kosten. Gefascineerd in de klantbeleving, staan wij niet tegenover, maar naast onze klanten. Door transparantie, complete service en up-to-date vakkundigheid helpen wij je om gelijk de juiste keuze te maken.

Heb jij een nieuw kozijn nodig, maar kom je niet door alle technische rompslomp heen? Is het vergelijken op internet een ramp, omdat er overal teveel dezelfde of moeilijk begrijpbare informatie staat. Wij begrijpen dat en helpen je moeiteloos verder zonder kleine lettertjes of een misleidend achteraf verhaal.

schuco design
Framenzo Apartment kozijen
Betrokken
Betrokken
Integer
Integer
Deskundig
Deskundig

Framenzo heeft een breed assortiment aan milieuvriendelijke en onderhoudsvrije kozijnen, schuifpuien en deuren. Wij willen onze klanten zorgeloos laten genieten van de voordelen van deze duurzame en economische producten. Hierbij kan worden gedacht aan een verlaging van de onderhoudskosten, een stijging van de waarde van het onroerend goed en een forse verlaging van de energiekosten.

Bij Framenzo zetten we de verbinding tussen mensen en hun doelen centraal in onze aanpak. Een unieke klantbeleving staat bij ons centraal in iedere fase van het project. Wij vinden het belangrijk om de klant te ontzorgen, eerlijk te informeren en een vertrouwd gevoel te geven. Vanaf het eerste gesprek, de montage en in de nazorg. De adviseur blijft het gehele traject jouw aanspreekpunt. Een project is mensenwerk en we zien samenwerking met de klant als een van de belangrijkste factoren voor het slagen van ieder project. Daarom is het van belang om met elkaar de verwachtingen af te stemmen. Kortom een volledige, eerlijke en transparante communicatie.

Ervaar het verschil door te werken met professionals. Neem contact op voor een eerste kennismaking en een vrijblijvend advies.

Alstublieft: 250€ voor u!

Verzilver uw korting op de actiepagina.

what clients say

Excellent company quality services